Trouwambtenaar Marie-France in de Pers | Trouwplechtigheid2021-04-08T10:53:26+02:00

Babs Marie France Blog

Babs Marie France - Trouwambtenaar Trouwplechtigheid

Blog & Pers – Trouwambtenaar Marie -France

Als BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) stond ik in een aantal bladen en was zelfs op tv. Daarnaast vind je op dit blog veel tips en verhalen over de door mij afgesloten huwelijken en artikelen over huwelijksceremonies . Op zoek naar nog meer trouwverhalen? Bezoek de pagina referenties

Vanaf 13.18 uur begint het filmpje waarin ik als Babs wordt bezocht.

Babs Marie France in uitzending Van de Kaart 2 maart 2017

Presentator Jet Sol van het TV Programma van de Kaart trekt een lijn op de kaart van de regio. Ze moet in een rechte lijn van A naar B zien te komen. Struinend door de regio ontmoet ze ze allerlei mensen.

Deze week is Jet in Koudekerk aan den Rijn. Ze begint op de Lagewaard en eindigt bij Pro Arte, een vereniging voor amateurschilders aan de Rijndijk in Hazerswoude-Rijndijk. Onderweg gaan ze door een gat in het hek van het openluchtzwembad en ontmoeten ze een stel jivende levensgenieters. Jet krijgt een brok in haar keel als ze door het huis van een trouwambtenaar gaat. Zij vertelt een ontroerend liefdesverhaal. Als ze bijna bij haar eindpunt is, stuit Jet op een groot obstakel: de Rijn. Hoe komt ze bij deze temperaturen aan de overkant?

Ga naar de bovenkant