…je eigen BABS? Hoe gaat dat in zijn werk?

Babs Marie France - Trouwambtenaar Trouwplechtigheid

Trouwceremonie met je eigen trouwambtenaar (BABS)

Als BABS(Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand) verzorg ik al sinds 2001 met heel veel liefde  huwelijksceremonies in heel Nederland , maar ook in het buitenland. Zo heb ik huwelijken voltrokken in België, Duitsland, Spanje en Polen.  Graag heet ik jullie gasten in hun eigen taal welkom en verzorg ik de hele ceremonie desgewenst in het Engels.

Babs bij huwelijk Martine & Harm Olmenhorst Lisserbroek

Kennismakingsgesprek

Na een vrijblijvend uitgebreid kennismakingsgesprek (eventueel ook in het weekend) waarin we jullie wensen, verwachtingen en de mogelijkheden doornemen en we elkaar leren kennen, maak ik een definitief voorstel met bijbehorend kostenoverzicht.

Aanrader

“Marie-France is echt een aanrader voor iedereen die een liefdevolle, betrokken, bijzondere, emotionele, humorvolle en mooie ceremonie wil hebben”

Duitstalige trouwceremonie in Amsterdam

Voorbereiding

Een aantal weken voor de trouwceremonie maken we een afspraak, meestal bij het bruidspaar thuis, om de trouwplechtigheid verder te bespreken. Dit is een heel uitgebreid gesprek waarbij we vooral dieper op jullie relatie ingaan.

Keuzes die je zelf en samen in het leven gemaakt hebt, de betekenis van de verbintenis die je aangaat en maar ook de weg die je tot nu toe alleen , maar ook samen bewandeld hebt . Verder wordt de invulling van de trouwdag (maar vooral de ceremonie) tot in detail besproken en adviseer ik jullie daar waar ik kan.

Ons verhaal

“Niemand anders dan zij had ons verhaal zo mooi kunnen vertellen”

Bruidsmeisje huwelijk Olmenhorst

Perfecte samenwerking

Een week voor de trouwdag neem ik telefonisch contact op met de ceremoniemeester of weddingplanner om met hem of haar alles nog eens stap voor stap door te nemen zodat we samen werken naar een prachtig en goed georganiseerd hoogtepunt van jullie huwelijksfeest!

Op de dag zelf ben ik ruim op tijd aanwezig om alle gemaakte afspraken nog eens na te lopen. In mijn voorbereiding besteed ik uitgebreid alle zorg en liefde die mogelijk is aan jullie trouwceremonie. Zie ook mijn presentatie en reviews op The Perfect Wedding  en www.alletrouwambtenaren.nl 

Heb je ook een back up?

Mocht er écht iets zijn waardoor ik verhinderd ben. (en geloof me, dat laat ik me niet zomaar gebeuren) ; dan heb ik een back up. Ik werk samen met een groep zeer professionele collega’s door heel het land. Een samenwerkingsverband heb ik met Nienke Ledegang  , Taylor Mae Bouwman  en Beatrix Bikker.

Prachtige huwelijken

Ik heb als beëdigd trouwambtenaar oftewel babs al tal van trouwceremonies mogen verzorgen. Klik hier voor enkele referenties.

Algemene Voorwaarden. Download hier de algemene voorwaarden