…een mooi en enorm dankbaar beroep…

Babs Marie France - Trouwambtenaar Trouwplechtigheid

Over Marie-France

Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (babs) ben ik al vele jaren actief binnen de trouwbranche en verzorg ik huwelijksceremonies in heel Nederland en daarbuiten. Als je op zoek bent naar een bijzondere, moderne en persoonlijke trouwceremonie waarin jullie wensen verwerkt worden neem dan contact op!

Wie ben ik

Mijn naam is Marie-France Aarnink-Nijssen. Ik woon in Koudekerk aan de Rijn,ben getrouwd met Redmer en moeder van drie jong volwassen kinderen. Ik hou van lezen, sport graag, volg al jaren Spaanse lessen,  hou van sfeer & gezelligheid thuis en van mijn familie& vrienden. Sommige vriendschappen dateren al vanaf kinds af aan, onderhoud ik intensief  en koester ik zeer.

Na mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool in den Haag ben ik jarenlang werkzaam geweest binnen de commerciële dienstverlening. Eind 2001 besloot ik meer balans in mijn leven, mijn werk te willen brengen. Ook was ik op zoek naar meer diepgang in mijn professionele loopbaan. Na een korte zoektocht vielen alle puzzlestukjes op zijn plaats toen de baan van trouwambtenaar op mijn pad kwam.

Steeds weer ben ik geïntrigeerd door de verhalen die bruidsparen mij toevertrouwen, is het enorm leuk samen met hen en hun dierbaren naar de trouwdag toe te leven en ervaar ik het als een enorm voorrecht de trouwplechtigheid te mogen verzorgen.

Ieder stel, iedere ceremonie, ieder verhaal is uniek. Ik heb de mooiste baan die er bestaat!

  • Meer informatie? Neem contact met mij op

  • Trouwen in het buitenland? Geen probleem

  • Persoonlijke aandacht voor jullie eigen verhaal

Kinderen betrekken in trouwceremonie

Trouwambtenaar – een prachtige baan

Mijn werk is mijn passie en houdt mij 7 dagen per week bezig. Wanneer je je vak met zoveel liefde en plezier uitoefent geeft dat enorm veel voldoening en steeds weer een blij gevoel dit voor mijn cliënten te mogen doen.

Ik ben lid van de beroepsvereniging voor trouwambtenaren www.matrimonium.nl en werk veel samen met vakgenoten .

Vaak hoor ik terug van bruidsparen dat ze het zo bijzonder vonden hoeveel ik uit onze voorbespreking heb gehaald en daar een ceremonie van heb gemaakt die op hun lijf geschreven was.

Ik zie het als mijn taak op een wijze die bij het bruidspaar past een trouwceremonie te verzorgen die persoonlijk en ongedwongen is, waarin men zich herkent en die ontspannen en stijlvol is. Daarbij geef ik alle ruimte voor eigen inbreng en neem zowel qua voorbereiding als op de dag zelf voor alles en iedereen zeer uitgebreid de tijd. Met als doel een vlotte,moderne en sprankelende huwelijksvoltrekking.

Wanneer jullie buitenlandse gasten hebben is het fijn als zij in hun eigen taal toegesproken worden. Naast het Engels beheers ik ook redelijk de Duitse, Franse en Spaanse taal.

Natuurlijk kunnen ook  kinderen, ouders , grootouders , getuigen en dierbaren op een wijze die jullie wensen bij de trouwceremonie betrokken worden. Want niet alleen voor jullie, ook voor hen is deze dag in alle opzichten bijzonder.

Babs Marie France - Trouwambtenaar Trouwplechtigheid

REFERENTIES

Lieve, leuke, aardige emotionele reacties van stuk voor stuk fantastische bruidsparen van wie ik het voorrecht kreeg hun de trouwceremonie als babs te mogen verzorgen.

Trouwceremonie op landgoed

Bedankt voor de prachtige ceremonie; was zeer naar tevredenheid. Ook van verschillende omstanders kregen we complimenten!

Jody & Gert
Trouwen in Kasteel Oud Poelgeest

De ceremonie was voor ons perfect. Geen enkele op-of aanmerking; je deed het fantastisch, echt! Heel erg bedankt hiervoor

Paul & Margreet
Babs bij huwelijk Siebe en Peggy in Paviljoen de Witte Scheveningen

Wat ik erg mooi vond is dat je de getuigen met een mooi verhaal de aandacht gaf en ook dat je ons verhaal zo mooi bracht.

Siebe & Peggy