Trouwen in de zomer of in de winter?

Trouwen in de zomer of in de winter?

Een trouwfeest is leuk in de zomer, maar kan in de winter ook zo warm en mooi zijn

Een zomer of een winterbruiloft?

Trouwen in de zomer. Hoe leuk is dat? De zon geeft immers alles sprankeling; de kleuren zijn mooier, de jurkjes vrolijk van kleur en je kunt een groot deel van de dag buiten doorbrengen. Ik begrijp het wel dat dan ook veel stellen voor een huwelijk in de warmste maanden kiezen.

Zorg voor een goed binnenalternatief

Zorg wel dat je ook altijd een fijne binnenlocatie hebt, mocht het weer niet meewerken. Dat het niet erg is wanneer de ceremonie, het feest of de borrel tóch niet buiten kunnen plaatsvinden. Immers; alles kunnen we regelen en organiseren. Maar niet het weer.

Winterwedding

Denk ook eens na over een winterwedding. Buiten is het guur. Binnen is het warm, knus en gezellig. De haard en de kaarsen die branden. Iedereen blijft bij elkaar in dezelfde ruimte en het gezelschap waaiert niet uit.

Een zomer of een winterhuwelijk. Voor beide is veel te zeggen. Kies de vorm die bij jullie past.

Buiten trouwen

REFERENTIES

Buitengewoon Trouwambtenaar Marie-France Bij Het Huwelijk van Martijn en Loes in Breda

Wat ons betreft was het perfect; goede voorbereiding (we kregen ook echt het gevoel dat je er helemaal in op ging), persoonlijke benadering en voordracht

Martijn & Loes
Trouwceremonie Paul En Margreet Kasteel Oud Poelgeest

De ceremonie was voor ons perfect. Geen enkele op-of aanmerking; je deed het fantastisch, echt! Heel erg bedankt hiervoor

Paul & Margreet
Babs bij huwelijk Siebe en Peggy in Paviljoen de Witte in Den Haag Scheveningen

Wat een bijzondere dag was het. Alles liep perfect en helemaal naar wens. Ik vond dat je de ceremonie fantastisch hebt verzorgd.

Siebe & Peggy

+31 (0)6 4423 99 28

info@trouwplechtigheid

  • Buiten trouwen

Een zomer of een winterbruiloft?

juni 28th, 2021|0 Reacties

Trouwen in de zomer. Hoe leuk is dat! De zon maakt immers alles mooier en geeft je dag een gouden tintje. Maar denk ook eens na over een warme winterwedding. Buiten is het guur, maar binnen is het knus en gezellig.

  • Burgerlijk huwelijk in kerk in Breda

Een huwelijk onder verdrietige omstandigheden

mei 25th, 2021|0 Reacties

Wat een leuk beroep heb jij! Bij jou is het altijd feest en is iedereen blij. Dat ik een leuk beroep heb dat klopt. Het leukste en mooiste dat er bestaat. Maar het is niet altijd feest.

  • Trouwambtenaar Marie-France

Een verrassingsbruiloft

mei 4th, 2021|0 Reacties

Niet de jarige, maar de gasten werden verrast op deze bruiloft. Zij dachten een feestje voor Abraham te hebben, totdat ik mijn toga aantrok en de trouwmuziek startte.

Babs Marie France - Trouwambtenaar Trouwplechtigheid

REFERENTIES

Lieve, leuke, aardige emotionele reacties van stuk voor stuk fantastische bruidsparen van wie ik het voorrecht kreeg hun de trouwceremonie als babs te mogen verzorgen.

Bedankt voor de prachtige ceremonie; was zeer naar tevredenheid. Ook van verschillende omstanders kregen we complimenten!

Jody & Gert
Trouwen in Kasteel Oud Poelgeest

De ceremonie was voor ons perfect. Geen enkele op-of aanmerking; je deed het fantastisch, echt! Heel erg bedankt hiervoor

Paul & Margreet
Babs bij huwelijk Siebe en Peggy in Paviljoen de Witte Scheveningen

Wat ik erg mooi vond is dat je de getuigen met een mooi verhaal de aandacht gaf en ook dat je ons verhaal zo mooi bracht.

Siebe & Peggy