Hoe de gasten op de bruiloft werden verrast.

De gasten dachten te verrassen, maar werden zelf verrast.

Een hilarische ontknoping van een verrassingshuwelijk.

De gasten hadden een uitnodiging ontvangen. Van de bruid. Haar man zou 50 worden en ze wilde hem verrassen met een feestje op een mooie, industriële feestlocatie.

Iedereen moest op een bepaalde tijd aanwezig zijn en natuurlijk niets verklappen .

Wat de gasten echter niet wisten, was dat ze zelf verrast zouden worden. Dat de bruid mét de jarige samen de kaartjes had verstuurd en hij gewoon in het complot zat.

Die avond was ik op tijd aanwezig en mengde me als “kennis” zonder mijn toga onder de gasten. Op gegeven moment leidde de ceremoniemeester ons naar een andere zaal , want de jarige was in aantocht en mocht niet weten dat al zijn vrienden en familie er waren.

Maar in díe zaal, nam ik het woord….vroeg iedereen te gaan zitten en trok voor het publiek mijn toga aan.

Niet de jarige werd verrast, maar de gasten.

De trouwmuziek werd aangezet en daar maakte het stel met hun kinderen hun entree.

Er werd gelachen, er werd gehuild en het was hilarisch.

Een trouwceremonie om nooit te vergeten en waar niemand op was voorbereid behalve het bruidspaar, hun kinderen en de getuigen.

En oh ja, de moeders waren ook ingelicht. Anders zou de schok wellicht te groot zijn.

Trouwambtenaar Marie-France

REFERENTIES

Wat ons betreft was het perfect; goede voorbereiding (we kregen ook echt het gevoel dat je er helemaal in op ging), persoonlijke benadering en voordracht

Martijn & Loes

De ceremonie was voor ons perfect. Geen enkele op-of aanmerking; je deed het fantastisch, echt! Heel erg bedankt hiervoor

Paul & Margreet

Wat een bijzondere dag was het. Alles liep perfect en helemaal naar wens. Ik vond dat je de ceremonie fantastisch hebt verzorgd.

Siebe & Peggy

+31 (0)6 4423 99 28

info@trouwplechtigheid

  • Trouwambtenaar Marie-France

Een verrassingsbruiloft

mei 4th, 2021|0 Reacties

Niet de jarige, maar de gasten werden verrast op deze bruiloft. Zij dachten een feestje voor Abraham te hebben, totdat ik mijn toga aantrok en de trouwmuziek startte.

  • Huwelijk Polen

Trouwen in het buitenland

maart 22nd, 2021|0 Reacties

Wil je trouwen in het buitenland? Met een goede afstemming verzorg ik de mooiste trouwceremonies in het buitenland. Lees hier het hele verhaal van de bruiloft in 2019 van Bas en Sara in Polen.

  • Buitengewoon Trouwambtenaar Marie-France Bij Het Huwelijk Van John & Merlin In Westmaas

Trouwen op je eigen manier

december 15th, 2015|0 Reacties

Steeds meer mensen willen op hun trouwdag iets anders dan een traditionele plechtigheid. Zij willen een aparte trouwlocatie, zoals het strand, een buitenverblijf of trouwen in de eigen tuin. In ieder geval willen zij van "de dag van hun leven" iets bijzonders maken. Een dag die helemaal bij hen past.

Babs Marie France - Trouwambtenaar Trouwplechtigheid

REFERENTIES

Lieve, leuke, aardige emotionele reacties van stuk voor stuk fantastische bruidsparen van wie ik het voorrecht kreeg hun de trouwceremonie als babs te mogen verzorgen.

Bedankt voor de prachtige ceremonie; was zeer naar tevredenheid. Ook van verschillende omstanders kregen we complimenten!

Jody & Gert

De ceremonie was voor ons perfect. Geen enkele op-of aanmerking; je deed het fantastisch, echt! Heel erg bedankt hiervoor

Paul & Margreet

Wat ik erg mooi vond is dat je de getuigen met een mooi verhaal de aandacht gaf en ook dat je ons verhaal zo mooi bracht.

Siebe & Peggy