…een mooie, dankbare baan
waarbinnen ik heel veel kwijt kan

Babs Marie France - Trouwambtenaar Trouwplechtigheid

Over Marie-France

Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (babs) ben ik al vele jaren actief binnen de trouwbranche en verzorg ik huwelijksceremonies in heel Nederland en daarbuiten. Als je op zoek bent naar een bijzondere, moderne en persoonlijke huwelijkssluiting waarin jullie wensen verwerkt worden neem dan contact op!

Wie ben ik

Mijn naam is Marie-France Aarnink-Nijssen, ik kom uit Koudekerk aan de Rijn,ben gelukkig getrouwd met Redmer en moeder van drie tieners. Ik hou van lezen, sport graag, hou van sfeer & gezelligheid thuis en van mijn familie& vrienden. Sommige vriendschappen dateren al vanaf kinds af aan en deze vriendschappen koester ik zeer en ik onderhoud ze intensief.

Na mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool ben ik jarenlang werkzaam geweest binnen de commerciële dienstverlening. Eind 2001 besloot ik meer balans in mijn leven tussen de zorg voor mijn kinderen en mijn werk te willen brengen. Ook was ik op zoek naar meer diepgang in mijn professionele loopbaan.

  • Meer informatie nodig? Neem contact met mij op

  • Trouwen in het buitenland? Geen probleem

  • Persoonlijke aandacht voor jullie eigen verhaal

Trouwambtenaar – een prachtige baan

Mijn werk is mijn passie en houdt mij 7 dagen per week bezig. Wanneer je je vak met zoveel liefde en plezier uitoefent geeft dat enorm veel voldoening en steeds weer een blij gevoel dit voor mijn cliënten te mogen doen.

Ik ben lid van de beroepsvereniging voor trouwambtenaren www.matrimonium.nl en werk veel samen met vakgenoten .

Vaak hoor ik terug van bruidsparen dat ze het zo bijzonder vonden hoeveel ik uit onze voorbespreking heb gehaald en daar een ceremonie van heb gemaakt die op hun lijf geschreven was.

Ik zie het als mijn taak op een wijze die bij het bruidspaar past een trouwceremonie te verzorgen die persoonlijk en ongedwongen is, waarin men zich herkent en die ontspannen en stijlvol is. Daarbij geef ik alle ruimte voor eigen inbreng en neem zowel qua voorbereiding als op de dag zelf voor alles en iedereen zeer uitgebreid de tijd. Met als doel een vlotte,moderne en sprankelende huwelijksvoltrekking.

Wanneer jullie buitenlandse gasten hebben is het fijn als zij in hun eigen taal toegesproken worden. Naast het Engels beheers ik ook de Duitse, Franse en een beetje de Spaanse taal.

Maar ook  kinderen, ouders , grootouders , getuigen en dierbaren kunnen op een wijze die jullie wensen bij de trouwceremonie betrokken worden. Want niet alleen voor jullie, ook voor hen is deze dag in alle opzichten bijzonder.

Babs Marie France - Trouwambtenaar Trouwplechtigheid

REFERENTIES

Lieve, leuke, aardige emotionele reacties van stuk voor stuk fantastische bruidsparen van wie ik het voorrecht kreeg hun de trouwceremonie als babs te mogen verzorgen.

20110611 Babs Buitengewoon Ambtenaar Bij Huwelijk Jody & Gert

Bedankt voor de prachtige ceremonie; was zeer naar tevredenheid. Ook van verschillende omstanders kregen we complimenten!

Jody & Gert

De ceremonie was voor ons perfect. Geen enkele op-of aanmerking; je deed het fantastisch, echt! Heel erg bedankt hiervoor

Paul & Margreet

Wat ik erg mooi vond is dat je de getuigen met een mooi verhaal de aandacht gaf en ook dat je ons verhaal zo mooi bracht.

Siebe & Peggy